ДАН УЧЕНИЧКИХ ПОСТИГНУЋА

Традиционално, ученици наше школе су обиљежили Дан ученичких постигнућа.

У ПО Бошковићи свечано обиљежавање је било уприличено у четвртак, 30.05.2019. године. Тема овогодишњег обиљежавања је школа у којој се поред знања стичу многобројне животне вјештине и развијају универзалне људске вриједности. Специфичност је и чињеница да је у програму учествовало стотину извођача, што је програм учинило врло богатим и разноврсним. У холу школе посјетиоци су могли да виде ученичке радове, пано посвећен 140-ој годишњици рођења Милутина Миланковића, али и видео-презентацију о раду школе у овој школској години.

ПО Друговићи је на свој симпатичан начин обиљежило овај значајан дан. Ученици су још једном показали креативност, машту и жељу да своју школу прикажу у што љепшем свјетлу. Презентовали су своја постигнућа, украсили школу и понудили врло маштовит културно-умјетнички програм.

Свечани програм је у Централној школи у Слатини одржан у петак, 31.05.2019. године. Ученици и наставници су вриједно радили и са пуно љубави уредили холове школе. Посјетиоци су могли да виде креативне радове ученика, изложбене паное наставних предмета, занимљиве експерименте из физике и много тога још. Сам културно-умјетнички програм је био богат и разноврстан, а проглашен је и ученик генерације, Марија Јолџић, ученица 9-1 разреда. Гости су погледали и занимљив драмски приказ о Милутину Миланковићу, а његовом животу и дјелу посвећен је и дио изложбеног простора у холу, гдје су гости могли да прочитају занимљивости из живота овог великог српског научника.

Више фотографија можете погледати у ГАЛЕРИЈИ.